Sportmassage Den Haag

Sportmassage Den Haag

Een sportmassage is er op gericht om de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Zo zorg je ervoor dat de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Dit zorgt voor een vermindering van spierpijn en een sneller herstel van je spieren en lichaam. Je kunt zowel voor- als na het sporten een sportmassage in Den Haag boeken. Deze massages zijn niet alleen voor professionele sporters maar voor iedereen die graag in beweging is.

Wat doet een sportmassage?

Een sportmassage na het sporten helpt bij het tegengaan van vermoeidheid in je lichaam, vermindert spierpijn en stimuleert het herstel. Ook bij blessures kan een sportmassage helpen bij de genezing. Als voorbereiding op een wedstrijd kun je ook een sportmassage boeken. Deze is zo samengesteld dat de massage mogelijke klachten bestrijdt en stress vermindert. Bij een sportmassage worden je spieren stevig onder handen genomen. Het bindweefsel wordt hierdoor los gemaakt en knopen worden uit de spieren gemasseerd. Dit kan onprettig aanvoelen omdat er diep in de spieren wordt gemasseerd. Achteraf voel je je juist stukken beter. De sportmasseur verhelpt wat er niet goed zat in het lichaam.

Wanneer kies je voor een sportmassage?

Als je spieren overbelast zijn doordat je veel traint of lichamelijk zwaar werk doet is een sportmassage een goede keuze. De massage wordt uitgevoerd met veel druk. Doorgaans worden je rug, benen en zo nodig je armen en nek onder handen genomen. Vaak besteedt de masseur vooral aandacht aan de plaatsen van het lichaam waar je het meeste last van hebt. Door de massage worden je stijve spieren soepeler en versnelt het genezingsproces. De dag na de massage kan het zijn dat bepaalde plekken extra gevoelig aanvoelen. Dit komt doordat er veel spanning in één keer vrijkomt. Na een paar dagen voel je je fris en sterk.

Voordelen van sportmassage

De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierdoor kan je lichaam sneller herstellen. Een sportmassage Den Haag voorkomt overbelasting van de spieren en dus blessures. Een sportmassage kan ook ingezet worden om de spieren te activeren, bijvoorbeeld als je start met een trainingstraject of al een tijdje niet actief bent geweest en weer wilt gaan sporten. Ook niet sporters kunnen baat hebben bij een sportmassage, omdat je spieren weer los en soepel worden en optimaal gaan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *