Thaise Massage Breda biedt je alle voordelen van een intense massage

Thaise Massage Breda

Thaise massage is een krachtige vorm van massage die duizenden jaren oud is. Het oude genezingssysteem heeft als doel je te verjongen en te activeren. Een therapeut stimuleert de energiestroom en verwijdert de “blokkades” die stress en spanning veroorzaken. Dit wordt gedaan met behulp van zachte yogahoudingen en rekoefeningen die de therapeut doet door de ledematen te manipuleren. Ze proberen de wervelkolom te strekken om een gestage stroom van energie in het gebied te garanderen. Dat helpt bij het verlichten van rugpijn.

Hieronder geef ik een overzicht met enkele voordelen van Thaise massage Breda.

Het vermindert rugpijn

Chronische lage rugpijn kan een nachtmerrie zijn. Maar Thaise massage kan helpen. Zoals uit een onderzoek bleek, presteerden patiënten met lage rugpijn die werden behandeld met traditionele Thaise massage beter dan patiënten die mobilisatiebehandeling kregen.

Het vermindert angst, spanning en stress

Thaise massage is een populaire therapie bij alternatieve geneeswijzen om stemmingsstoornissen te behandelen. Het kan zowel depressie als angst verlichten. Onderzoekers hebben ontdekt dat Thaise massages kunnen helpen bij het verbeteren van psychologische parameters zoals stemmingswisselingen, angst, stress, spanning en zelfs verwardheid.

Het biedt verlichting bij artrose

Vanwege de effecten op het bewegingsapparaat, kan Thaise massage mensen helpen die lijden aan artrose, een ziekte die vaak gewrichtspijn veroorzaakt in de handen, knieën, onderrug en nek..

Revalidatie na een beroerte

Een beroerte kan slopend zijn en kan leiden tot lichamelijke defecten zoals motorische problemen, pijn, depressie en emotionele problemen. Thaise massage kan slaap, humeur en pijn verbeteren. Het loopvermogen verbetert ook door verminderde spierspasmen en stijfheid na Thaise massages. In één onderzoek vertoonden beroertepatiënten die gedurende drie maanden Thaise massagetherapie ontvingen tekenen van verbetering een maand na de behandeling. Aanzienlijke verbeteringen zijn ook zichtbaar in de dagelijkse activiteiten.

Verbeterde immuunfunctie door Thaise massage

De Thaise massage kan worden uitgevoerd als een droge, olievrije massage. Het toevoegen van etherische oliën of aromatische oliën kan echter leiden tot extra voordelen, afhankelijk van de gebruikte oliën. Lavendelolie, een kalmerend middel, kan bijvoorbeeld angst en stress verlichten. In één onderzoek verbeterde Thaise massage met gember en kokosolie de immuunfunctie bij darmkankerpatiënten die chemotherapie ondergaan. Na slechts drie sessies van dit type massage in een week, vonden de onderzoekers een toename van het aantal lymfocyten met 11%. Naast deze voordelen zal je therapeut zeker veel andere positieve aspecten van Thaise massage kunnen noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *